Content Marketing - Suq ApS
Der eksisterer ikke en færdig magisk formel for succes. Derfor skræddersyr vi en plan i samarbejde med dig, hvor der nøje er udvalgt et miks af tiltag som matcher dine ambitioner.
Content Marketing, Websites, Design, Ecommerce, Konsulent, Digitalt Bureau, Sociale Medier, SoMe, SEO, Google Adwords, Brugervenlighed, Konvertering, Content Management, Google Analytics, WordPress, Webdesign, Visuel identitet, tryksager, Fotografering, Billedredigering, Koncept, Processer, Markedsføring, Design/UX, Købsflow, ROI, Trafikkanaler, Konvertering, Email Marketing, Basket size, Kundeservice, Kendskab, Online Marketing, Content, Ekspandering, Frasalg
918
page-template-default,page,page-id-918,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Content Marketing

Lad os skræddersy en plan i samarbejde med dig

Trænger dit digitale indhold til en kærlig hånd? Eller udebliver successen, når du navigerer i det digitale landskab? Der eksisterer ikke en færdig magisk formel for succes med content marketing. Derfor skræddersyr vi en plan i samarbejde med dig, hvor der nøje er udvalgt et miks af tiltag som matcher dine ambitioner. Du kan eksempelvis få indsigt i, hvor mange der besøger dit website, dine bedste trafikkilder og de besøgendes adfærd samt hvad du kan bruge denne information til, for at øge din økonomiske fortjeneste.

Eksempel på opgaver indenfor Content Marketing

SEO og Google Adwords. Vi anvender søgemaskineoptimering og Google AdWords til at skabe synlighed for og trafik til dit website. Med en effektiv indsats på både den organiske og den betalte søgning, kan du få genereret målrettet trafik af relevante og købeklare kunder til dit website hver dag.

Brugervenlighed og konvertering. Et optimeret website er afgørende, når du ønsker at dine besøgende udfører specifikke handlinger på dit website. Det kan eksempelvis være at gennemføre et køb, tilmelde sig til et nyhedsbrev, at downloade salgsbrochurer, anvende en kontaktformular etc.

Social Media. Optimal anvendelse af SoMe kan være afgørende for din forretning. Vi analyserer, hvordan der skabes synergi ved integrering af SoMe med din overordnede markedsføringsplan. Eksempelvis udarbejdelse af en plan for posts og andre udgivelser, integration med øvrige kanaler og platforme, teknisk opsætning af sporing og deleværktøjer etc.

Content Management. Vi kan være behjælpelige hvis du ønsker hjælp til at vedligeholde din webshop eller dit website, hjælp til håndtering af nyhedsbreve, seo-optimerede webtekster samt hjælp til at vedligeholde dine sociale platforme. Vi har stor erfaring i at producere og poste til de fleste platforme, til et stort publikum og igen til et meget segmenteret publikum.

Google Analytics. Få større indsigt i dine kunder, dit websites performance og i effekten af din markedsføring. Med Google Analytics får du værdifuld indsigt og overblik over dine vigtigste KPI’er. Du kan eksempelvis få indsigt i, hvor mange der besøger dit website, dine bedste trafikkilder og de besøgendes adfærd.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak

Suq ApS

Øster Søgade 60, 2100 København Ø

Email: randi@suq.dk

Phone: +45 2222 3907

Cvr: 38244833