Ecommerce - Suq ApS
Trænger din ecommerce-løsning til en kærlig hånd? Vil du have kigget dine konverteringer igennem eller ønsker du en løsning for din kommende webshop?
Content Marketing, Websites, Design, Ecommerce, Konsulent, Digitalt Bureau, Sociale Medier, SoMe, SEO, Google Adwords, Brugervenlighed, Konvertering, Content Management, Google Analytics, WordPress, Webdesign, Visuel identitet, tryksager, Fotografering, Billedredigering, Koncept, Processer, Markedsføring, Design/UX, Købsflow, ROI, Trafikkanaler, Konvertering, Email Marketing, Basket size, Kundeservice, Kendskab, Online Marketing, Content, Ekspandering, Frasalg
988
page-template-default,page,page-id-988,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ecommerce

Ønsker du hjælp til at få kigget din forretning igennem?

Trænger din eksisterende webløsning til en kærlig hånd? Vil du have kigget dine konverteringer igennem eller ønsker du en løsning for din kommende webshop? Vi kan hjælpe dig med indhold og billeder, definering og tilpasning af din forretningsplan samt hjælpe med at opstille KPIer på konverteringsrater, trafik, vareforbrug, forsendelsesomkostninger, administrationsomkostninger, markedsføringsomkostninger, salgspriser, avancer samt udarbejde en konkurrentanalyse, så du ved hvor du adskiller dig fra konkurrenterne.

I har helt sikkert været gennem mange overvejelser selv samt truffet beslutning om nogle indsatsområder. Vores erfaring siger os dog, at det ofte kan være en god ide at få en uvildig partner med på sidelinien. Vi bistår derfor meget gerne med process, rådgivning, prioritering samt eksekvering. Vi har bred erfaring med arbejde i WooCommerce/Wordpress, Shopify, Smartweb, Drupal og Magento.

Eksempler på opgaver til nystartet virksomhed

Koncept. Hjælp til at finde ud af hvad I skal være og for hvem, samt hvordan i kommer derhen. Desuden kan vi være behjælpelige med en holdbar strategi for salg, segmentering, email/leads, indhold, SoMe osv.

Processer. Hjælp til at sikre målrettet fokus og optimal vækst via automatisering af processer og indsatser.

Markedsføring. Hjælp til optimering og prioritering af kanaler samt udvikling af markedsføringsmateriale.

Design/UX. Hjælp til optimering af brugeroplevelse samt trafikanalyse.

Købsflow. Hvordan fungerer købsflowet, hvor mister I kunderne, hvordan øges konvertering samt basket size?

Eksempel på opgaver til webshop i drift

ROI. Hjælp til hvilke kanaler I tjener penge på samt hvilke processer der skal optimeres og hvordan at I kan prioritere ressourcer og indsatser efter indtjening.

Trafikkanaler. Hjælp til konkrete tiltag og aktiviteter for jeres bedst performende kanaler samt optimering af ikke performende kanaler.

Konvertering. Hjælp til at få en større andel til at gennemføre hele købsflowet. Vi kigger købsflowet igennem og finder ud af hvor kunderne mistes i købsprocessen.

Email Marketing. Hjælp til strategi og eksekvering af leads og email marketing.

Basket size. Hjælp til at få kunderne til at lægge mere i kurven.

Kundeservice. Hjælp til udførelse af kundeservicestrategi. Vi kan være behjælpelige med at finde ud af om I er 100% optimeret jf. egne ressourcer og hvad kundernes vurdering er.

Eksempel på opgaver til webshop i vækst

Kendskab. Hjælp til etablering af partnerskaber og aktiviteter med det formål at øge kendskab og troværdighed til shoppen.

Online Marketing. Hjælp til gennemgang og optimering af alle kanaler samt eksisterende bureau-samarbejder samt udførelse af test og cases.

Content. Vi kan være behjælpelige med nye indholdsamarbejder samt produktion af indhold.

Ekspandering. Er webshoppen optimeret mod det danske marked. Hvad gør I hvis I vil åbne op globalt, nordisk eller i bare ét andet land – eller åbne op for salg i andre brancher?

Frasalg. Er webshoppen i overvejelser omkring frasalg indenfor en given periode, så kan vi hjælpe jer med processen, kontakter, NDA, forhandlinger, salgsmateriale osv.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak

Suq ApS

Øster Søgade 60, 2100 København Ø

Email: randi@suq.dk

Phone: +45 2222 3907

Cvr: 38244833