Lidt om virksomheden - Suq ApS
Suq betyder handelsplads eller bazar i den arabiske og nordafrikanske del af verden – og netop handelsplads eller marked er en af grundstenene i Suq ApS.
Content Marketing, Websites, Design, Ecommerce, Konsulent, Digitalt Bureau, Sociale Medier, SoMe, SEO, Google Adwords, Brugervenlighed, Konvertering, Content Management, Google Analytics, WordPress, Webdesign, Visuel identitet, tryksager, Fotografering, Billedredigering, Koncept, Processer, Markedsføring, Design/UX, Købsflow, ROI, Trafikkanaler, Konvertering, Email Marketing, Basket size, Kundeservice, Kendskab, Online Marketing, Content, Ekspandering, Frasalg
1108
page-template-default,page,page-id-1108,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lidt om virksomheden

Suq hva’ for noget?

Suq betyder handelsplads eller bazar i den arabiske og nordafrikanske del af verden – og netop handelsplads eller marked er en af grundstenene i Suq ApS, da vi er i stand til at tilpasse os netop dit marked og dine behov. Vi kan tilbyde dig enkeltservices, men også en helhedsløsning.

Vi er et digitalt bureau, der skaber konkrete og målbare resultater for vores kunder, og vi er passionerede digitale håndværkere, der elsker nye udfordringer. Vi tror på, at tæt dialog og en søgen efter indsigt er nøglen til succes.

En motiveret samarbejdspartner

Vi bestræber os på at etablere en god kontakt og en ligeværdig dialog med respekt for både dine, såvel som egne kompetencer. Uanset om vi arbejder på visuelle identiteter eller store digitale udviklingsprojekter, udforsker vi mulige indgangsvinkler for at forbedre dine løsninger og opnå et gennemarbejdet resultat og vi kan garantere dig, at vi altid vil være en motiveret samarbejdspartner.

Ønsker du hjælp til digitale løsninger i eget hus, er du også meget velkommen til at kontakte os, da det vil være muligt at leje konsulenter på time, uge eller månedsbasis, indenfor alle typer opgaver. Hos os får du altid et dedikeret team og vi går altid målrettet efter at finde den løsning, der passer lige til dig!

Jo bedre vi kender dig og din forretning, jo bedre er vi i stand til at hjælpe dig.

Vi elsker vores arbejde

Vi er et dedikeret team af kvalificerede fagfolk med mange års brancheerfaring og stor teknisk ekspertise. Vi er vant til håndtering af alle slags digitale opgaver uanset kompleksitet og størrelse. Vi har begge ben på jorden og kommunikerer altid med vores kunder med et smil og i øjenhøjde. Fælles for os alle er, at vi brænder for vores arbejde og elsker alle nye udfordringer. Ud over vores faste team, benytter vi en række faste samarbejdspartnere i opgaveløsningen, hvor der kræves særlige kompetencer.

Vores passion for den digitale verden er ikke bare vores drivkraft, det er samtidig din garanti for, at vi altid har fingeren på pulsen og er på forkant med digitale trends og tendenser. Vi leverer altid tidssvarende, fremtidssikrede løsninger.

Erfaring

Vi har mere end 20 års digital erhvervserfaring indenfor både den redaktionelle og kommercielle del af onlineverdenen og har derfor stor erfaring med alle aspekter indenfor den digitale sfære. Vi er specialister indenfor design, analyse, strategi og projektledelse og vi får løsningerne til at fungere i praksis. Vi besidder de nødvendige kompetencer for at løfte alle slags digitale opgaver – uanset størrelsen. Med respekt for at den digitale verden konstant er under forandring, tilegner vi os løbende nye kompetencer og benytter desuden en række betroede samarbejdspartnere, når opgaven kræver det.

team_image
Stifter & Kreativ Direktør

Randi Rix

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak

Suq ApS

Øster Søgade 60, 2100 København Ø

Email: randi@suq.dk

Phone: +45 2222 3907

Cvr: 38244833