Copenhagen Coaching Company - Suq ApS
Copenhagen Coaching Company har en brændende lidenskab for at hjælpe mennesker og organisationer med at vokse og udnytte egen imperfektion til perfektion.
Content Marketing, Websites, Design, Ecommerce, Konsulent, Digitalt Bureau, Sociale Medier, SoMe, SEO, Google Adwords, Brugervenlighed, Konvertering, Content Management, Google Analytics, WordPress, Webdesign, Visuel identitet, tryksager, Fotografering, Billedredigering, Koncept, Processer, Markedsføring, Design/UX, Købsflow, ROI, Trafikkanaler, Konvertering, Email Marketing, Basket size, Kundeservice, Kendskab, Online Marketing, Content, Ekspandering, Frasalg
1394
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1394,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Copenhagen Coaching Company

Copenhagen Coaching Company

Copenhagen Coaching Company har en brændende lidenskab for at hjælpe mennesker og organisationer med at vokse og ændre egen imperfektion til perfektion. Deres varemærke er individuelt skræddersyede og eksklusive coachingforløb indenfor ledergruppecoaching, ledelsestræning, konkliktløsning samt individuel coaching.

 

Vi har hjulpet Copenhagen Coaching Company med at producere en ny responsiv brandplatform, som afspejler virksomhedens professionelle ansigt udadtil. Det var vigtigt for opgaven at sitet afspejlede René Bach og Kirstens Kleemanns tilgang til faget, med et glimt af humor og en smittende gnist af energi.

 

De flotte billeder er taget af fotograf Søren Svendsen og logoet er produceret af det strategiske designbureau Re-public.

Date

21. marts 2017

Category

Billedbehandling, Design, SEO, Website