Kulturmonitor - Suq ApS
Kulturmonitor er et nyt nichemedie til kulturbranchen. Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik.
kulturmonitor, monitormedia
1442
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1442,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,fs-menu-animation-line-through,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Kulturmonitor

Kulturmonitor

Markedet for digitale abonnementsbaserede nichemedier er i vækst.

 

Kulturmonitor er et nyt nichemedie til kulturbranchen. Kulturmonitor sætter hver dag spot på dagsordenen i kulturbranchen og leverer nyheder, debatindlæg og analyser om områderne film, scene, kunst, musik, litteratur og kulturpolitik. Kulturmonitor er for alle med interesse for kulturlivet, men henvender sig især til de knap 150.000 mennesker og godt 22.000 arbejdspladser, der arbejder med kulturområdet i Danmark.

 

Vi har hjulpet Kulturmonitor helt fra den strategiske etableringsfase til den egentlige implementering. Suq ApS har stået for opbygningen, implementeringen og produktionen af den skalerbare digitale platform med betalingsmur samt template til det daglige nyhedsbrev.

 

Går du også med tanker om abonnementsbaseret indhold til din virksomhed, så lad os endelig mødes og snakke om mulighederne.

Date

4. februar 2019

Category

Billedbehandling, Brand, Content Marketing, Design, Google Analytic, Nyhedsbrev, Projektledelse, SEO, Social Media, Visuel idenditet, Website, Wordpress